Vanuit verschillende kanten krijgt METmet signalen dat professionals het moeilijk vinden om te komen tot een integraal plan, en goede zorg te combineren met kostenbesparing. Toch is dat precies waar opdrachtgevers om vragen. Om deze reden ontwikkelden we de 1- daagse training MET1PLAN.

Veel mensen werkzaam in het sociaal domein voelen de wetten, regels en kostenreductie in de weg staan van kwalitatieve ondersteuning voor hun inwoners, klantengroep, huurders of cliënten. Je bent geen professional in het sociaal domein om regeltjes te moeten volgen en zo niet te doen wat nodig is.

Gelukkig zijn er professionals die het niet fijn vinden om voortdurend bezig te zijn met kostenafwegingen. Toch is ook dat belangrijk. Maar hoe zorg je nou voor een evenwicht tussen kwalitatief goede zorg bieden, kostenbewust te opereren en bovendien generalistisch mee te denken met de mensen die je ondersteunt?

Op donderdag 28 november 2019 en donderdag 30 januari 2020 zullen we voor een interessante mix van professionals, bestaande uit zowel uitvoerders als beleidsmakers, twee trainingen geven op de inspirerende locatie van de “Lichttoren” in Eindhoven.

Traditioneel werden in het helverlichte torentje de gloeilampen getest. Graag willen we met de deelnemers aan de hand van eigen ingebrachte casussen en volgens de methodiek van MET1PLAN ons licht laten schijnen over de mogelijkheden die een nieuwe aanpak biedt.

Deze training leert hoe je door aan te sluiten bij je doelgroep een integraal plan kan maken, de samenwerking met partners kan verbeteren, je resultaten zichtbaar kunt maken en kosten bespaart. En nog steeds plezier kunt hebben in je werk!

Data: 5 maart 2020

Tijd: 09:30 tot 16:00

Tarief: €499 per deelnemer inclusief lunch en naslagwerk

Locatie: Lichttoren 12, 5611BJ Eindhoven

Parkeren: P1 Parking Mathildelaan

Deze training kan ook Incompany worden aangeboden, op maat, rekening houdend met de doelgroep en missie/visie van uw organisatie.

INSCHRIJVEN VOOR 1-DAAGSE TRAINING


do 28 november 2019do 30 januari 2020